Met ze tweeën naar Patagonia op vakantie

Mijn vriendin gaan graag backpacken en hebben samen al vele landen bezocht. Wij hebben ook verschillende keren voor een langere periode gereisd en dat beviel elke keer erg goed. Wij zijn samen een paar jaar geleden naar Zuid Amerika gegaan en hadden hier een prachtige ervaring. Helaas hadden wij toen niet de mogelijkheid om naar Patagonia te reizen en wilden dit graag nog een keer doen. Wij wilden graag dit jaar naar Patagonia op vakantie en wilden dit keer met een reisbureau gaan. Op de website van Atacama.be vonden wij verschillende prachtige reizen en hadden een van deze reizen voor dit jaar geboekt. Wij vinden het erg belangrijk om te reizen en beleven hier altijd erg veel plezier aan. Meestal gaan wij backpacken en hebben dit ook een aantal keren voor een langere periode gedaan. Ongeveer vier jaar geleden hebben wij 8 maanden gebackpackt in Zuid Amerika en vonden dit fantastisch. Wij hadden van te voren een cursus Spaans genomen, zodat wij ons goed verstaanbaar konden maken. Wij hadden veel landen bezocht en tijdens onze reis nog meer Spaans geleerd. Wij hadden van te voren geen programma, of een schema gemaakt en maakten elke keer ter plaatse een beslissing. Een van de gebieden die wij nog graag hadden willen bezoeken was Patagonia, maar daar hadden wij niet de mogelijkheid voor, daarom wilden wij alsnog naar Patagonia op vakantie. Deze regio is erg groot en ligt in het zuiden van Chili en Argentinië, maar toen wij in deze landen aankwamen, hadden wij niet genoeg tijd en geld meer om veel van Patagonia te zien. Wij hadden het idee dat wij later nog naar Patagonia op vakantie konden gaan en dit jaar hadden wij de mogelijkheid. Wij wilden graag voor drie weken op pad gaan en wilden graag verschillende hoogtepunten zien.

Naar Patagonia op vakantie met een reisbureau

Wij hadden van te voren nog bekeken om zelf naar Patagonia op vakantie te gaan, maar het leek ons uiteindelijk beter om voor een reisbureau te kiezen. Wij wilden verschillende plekken bezoeken waarvoor je een gids, of een tour nodig hebt en wij wilden zoveel mogelijk doen in de drie weken. Wij hadden diverse reisbureaus vergeleken en kozen uiteindelijk voor Atacama. Dit reisbureau is gespecialiseerd in Zuid Amerika en had verschillende prachtige reizen naar Patagonia. Wij vonden bij hun een reis die aansloot op wat wij wilden bezoeken en besloten om via hun naar Patagonia op vakantie te gaan.

Een prachtige regio om te bezoeken

Wij zijn nu een paar weken terug van onze Patagonia vakantie en hebben het erg mooi gehad. Het reisbureau had het schema goed uitgewerkt, waardoor wij veel konden zien in weinig tijd. Elke dag waren er verschillende mooie dorpjes, of natuurgebieden die wij bezochten en wij hebben elke dag genoten. Wij zijn erg blij dat wij onze Patagonia vakantie via Atacama hadden geboekt.

  • Dit reisbureau is gespecialiseerd in Zuid Amerika
  • Zij boden verschillende mooie reizen aan
  • Het programma was zeer goed uitgewerkt
  • Wij hebben veel kunnen doen en zien in een korte tijd
  • Onze vakantie was een onvergetelijke ervaring