Een onvergetelijke vakantie in Alaska

Heb jij de boeken gelezen? Heb jij de films gezien? Roept het avontuur jou daarom om zelf Alaska te verkennen? Een vakantie in Alaska staat garant voor avonduur, voor schitterende natuur, voor prachtige locaties en spectaculaire dieren. Met de auto, met de trein, met het vliegtuig of per boot, een vakantie in Alaska kan op vele manieren beleefd worden, maar één ding is zeker. Je zult de vakantie in Alaska nooit meer vergeten.

Wat je allemaal kunt zien en beleven tijdens een vakantie in Alaska

Laten we beginnen bij het feit dat Alaska als staat van Amerika een beetje een buitenbeentje. In geen enkel opzicht is Alaska te vergelijken met de andere staten van de Verenigde Staten en dat is naar ons idee alleen maar positief. Tijdens een vakantie in Alaska ontdek je de eigenheid van deze bijzondere staat. Authenticiteit en ongereptheid vieren hier hoogtij en juist dat maakt en vakantie in Alaska zo aantrekkelijk. Maar waar denk je aan bij Alaska?

  • Uitgestrekte vlakten
  • Hoge, besneeuwde bergen
  • Dichtbegroeide bossen
  • Naar zalm vissende grizzly beren
  • Majestueuze walvissen
  • Idyllische dorpjes

Dit alles en meer wordt bij elke reis naar Alaska die Wild Alaska organiseert bevestigd. Het maakt daarbij niet uit op welke manier je reist of welk deel van Alaska je aandoet. Een vakantie naar Alaska zit boordevol verrassingen. Je zult merken dat je moment op moment verzamelt, de een nog unieker dan de andere, waarbij je regelmatig versteld zult staan van dat wat je meemaakt en ziet. Wild Alaska heeft in een aantal gevarieerde reizen al deze elementen en meer samengevoegd, zodat jij Alaska kunt beleven zoals Alaska bedoeld is. Hiken door het landschap, door groene dalen en langs gletsjers, waarbij je regelmatig in aanraking komt met de ongerepte natuur, de bijzondere planten om je heen en de wilde dieren die in deze staat leven. Met je rugzak op trek je erop uit en voel je je een ware ontdekkingsreiziger, waarbij je vaak geen mens om je heen zult zien. Een goede voorbereiding mag natuurlijk niet ontbreken, maar deze info lees je grotendeels al op www.wildalaska.be en bij het boeken van een vakantie naar Alaska krijg je natuurlijk nog veel meer tips om jouw reis nog beter voor te bereiden.

De beste manier om Alaska te verkennen

Wat veel mensen doen,  en waaruit de reizen van Wild Alaska ook bestaan, is de gecombineerde reismethode waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel de auto, als de trein, je te voet veel kunt verkennen en eventueel gebruik maakt van een schip of vliegtuig. Deze combinatie van vervoersmiddelen zorgt ervoor dat je Alaska in al zijn veelzijdigheid kunt ervaren. Per trein reis je langs afgronden over de ruggen van bergen en kun je kilometers ver weg kijken. Je hoeft je niet druk te maken over het rijden en kunt ongestoord wegdromen voor het raam en genieten van de vergezichten die aan je voorbij trekken. Een vakantie in Alaska mag natuurlijk ook geen moment op het water missen. Of je nu met een cruiseschip langs de kust vaart om walvissen te spotten of een kleinere boot betreed om een meer te verkennen. Het is mogelijk en je zult zien dat je na elke tocht meer wilt. Het landschap van Alaska is zo adembenemend mooi, dat er weinig gelijke vakantiebestemmingen zijn die je op dezelfde manier in beroering zullen brengen. Wild Alaska heeft op verschillende manieren invulling gegeven aan reizen naar Alaska, zodat er ook voor jou een vakantie naar Alaska tussen zit, die alle hoogtepunten aandoet en waarbij je ieder moment kunt genieten van een avontuurlijke reis.